HIT PRIČA SA VMA! Pacijent odmah nakon operacije uradio OVO, lekari ŠOKIRANI!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

19.12.2020

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojnomedicinska akademija ima i crvenu kovid zonu 24 sata, sedam dana u nedelji. I ne samo za pripadnike vojske, već i za civile, bez obzira na to čiji je ko osiguranik.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Gužva je u Centru za hitan prijem i na odeljenjima. Ali, bez obzira na epidemiju, bez obzira na to što se svakodnevno i zaposleni ove ustanove zbog korone izbacuju iz stroja, uspevaju da rade i redovan operativni program.

Ekipa Telegrafa obišla je VMA sa potpukovnikom asistentom dr Goranom Rondovićem, načelnikom Odseka za neposredni postoperativni nadzor VMA.

Na jednoj od jedinica intenzivnog lečenja je tek operisani urološki pacijent. Sumnjalo se da ima tumor. Izvinjavao se... Jer priča viceve. Pravdao se ovaj profesor da je to zbog anestezije.

- Ja verovatno zbog anestezije pričam viceve. Ja se izvinjavam - rekao je ovaj dobroćudni čovek:

- To je onaj vic kad Lala pije pivo i trče do njega. Kažu mu: "Sosa ti se sa Mitom valja po žitu, a ti piješ pivo". On otrči, vrati se i nastavi da pije pivo. Pitaju ga: "Šta je bilo, Lalo?", a on njima: "Pa, Mitino je žito" - nasmeja nas ovaj profesor, za kog doktor kaže da se dobro oseća, da mu je dobar nalaz i da će vrlo brzo da se vrati poslu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading