PANIKA! U GORNJEM MILANOVCU ZAVLADAO STRAH: Manijak napada žene PO DANU, ne smeju da šetaju bez braće i muževa!

Autor: Republika

Vesti

17.12.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš!

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Žene opštine Gornji Milanovac poslednjih sedam dana žive u strahu, jer je navodno već nekoliko puta usred dana zabeležen napad od strane visokog, mršavog muškarca sa kapuljačom na glavi koji nosi teget zaštitnu masku.

Marina Ostojić bila je očevidac jednog takvog napada koji se desio uz obalu reke Despotovice.

- Čula sam zapomaganje i ženske krike, potrčala sam napred i ugledala ženu modrih usta u vidno rastrojenom stanju, jedva je govorila. Ispričala mi je da joj je napadač išao u susret, uhvatio za ramena, a zatim gurnuo sa obale u visoku travu. Njene vriske, na sreću, čuo je jedan čovek koji živi u blizini, i kad je njega ugledao napadač je počeo da beži. U tom momentu sam i ja naišla i pružila joj pomoć - izjavila je Marina.

RepublikaFoto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
Foto: Ilustracija

Nakon što se ova informacija pojavila na fejsbuk grupi „Milanovčanke“, javilo se i još nekoliko žena koje su imale slično iskustvo, tako da se pretpostavlja da ovo nije jedinstven primer.

Deonica ne kojoj su izvršeni napadi je jako frekfentna, jer vodi do obližnjih fabrika u kojima radi na stotine žena.

- Svi smo u strahu, jer on napada po danu. Više nijedna žena ne sme da prođe tuda, već ih prate muževi i braća. Apelujem na nadležne da što pre pronađu napadača, jer je pitanje šta sve može da se desi, opasnost je velika, a dok ga ne pronađu da bar pošalju dežurne policajce na taj deo puta - rekla je Marina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading