MITROVIĆ ODGOVORIO JANKOVIĆU: Za avione ste osvedočena neznalica, držite se vatrenog oružja, to poznajete

Autor:

Vesti

08.11.2017

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom zadržavanja aviona srpskih kompanija Air Pink i Infinity Aviation na aerodromu Franjo Tuđman u Zagrebu, na Tviteru se oglasio lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković porukom da im sada sklope neki "mig-29" kao zamensko vozilo. Vlasnik Pinka Željko Mitrović mu odgovara:

RepublikaFoto: Public
Željko Mitrović

"Poštovani gospodine Jankoviću, kako sam imao prilike da pročitam vaš tvit u kome, a povodom zaplene srpskih aviona, kompanija Air Pink i kompanije Infinity aviations od strane hrvatskih vlasti bez ijednog valjanog i zakonski ispravnog razloga, predlažete da se ovim kompanijama daju na upotrebu kao zamenska vozila "migovi" moram da primetim sledeće:

Vaša neukost, površnost kao i politički diletantizam, ali i pokušaj da budete duhoviti pokazuju da vi, kao osvedočeni neznalica, čak i ne znate da je Air Pink treća kompanija u Evropi u kategoriji biznis avijacije, i da trenutno Air Pink poseduje 10 aviona i predstavlja jednu od najvećih srpskih izvoznih kompanija sa deviznim prihodom od čak 40 miliona evra i kao takva značajan je činilac smanjenju spoljnotrgovinskog debalansa.

Foto: twitter.com/Saša Janković
Tvit Saše Jankovića posle zaplene srpskih civilnih vazduhoplova u Hrvatskoj

Ovaj oteti avion nije nikakva imovina Željka Mitrovića, već imovina srpske kompanije koja je jedna od značajnijih u srpskoj privredi. Sve ovo vam pišem iz razloga što ni u trenucima kad se sprovodi bahato bezakonje hrvatskih vlasti nad imovinom srpske privrede u vama preovladava mržnja, a ne minimum knstruktivnosti, što u najboljem smislu objašnjava kako biste i po kojim principima sprovodili vlast, što se na svu sreću neće nikada desiti.

Sve ovo i nije tako loše jer na najbolji način pokazuje i dokazuje da se Srbija više ne deli na vlast i opociju, već na normalne i šizofreno patološke psihopate koji su ostaci i talog nekadašnje moćne, ali konstruktivne opozicije, što i nije tako loše jer dok je tako - Srbija će brzo napredovati i dalje sprovoditi reforme.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Saša Janković

I na kraju, gospodine Jankoviću ako ikada budem imao problem sa pokvarenim pištoljem ja ću vam se, kao vrhunskom poznavaocu vatrenog oružja obratiti za pomoć, a do tada, ako ništa drugo, bar se uzdržite od afirmacije vašeg neznanja i priglupih, ali i neduhovitih komentara iz oblasti avio saobraćaja, a posobno aviona, bez raketa i drugog vama dobro poznatog vatrenog oružja.

Željko Mitrović, civilni avijatičar"

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading