Velika CarGo Batler akcija popusta na hranu i 50% na dostavu

Autor:

Vesti

26.11.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživanje u ukusima različitih svetskih kuhinja nikada nije bilo jednostavnije.

 

RepublikaFoto: Car Go

CarGo Batler, nova funkcionalnost za poručivanje i dostavu hrane domaće aplikacije CarGo, obradovala je svoje korisnike velikim popustima do čak 50 posto na hranu iz odabranih restorana i 50 posto na dostavu.

CarGo je odlučio da samostalno nastavi akciju popusta kako bi obradovao sve verne korisnike CarGo aplikacije popustom na hranu i dostavu.

Potrebno je samo da se odlučite za neke od specijaliteta sa Batler menija koje ćete platiti bilo kojom karticom, koja je registrovana i sigurno sačuvana u aplikaciji i time ostvarujete popust na restorane i dostavu.

Foto: Car Go

Popusti se odnose na restorane koji su naznačeni u CarGo Batler meniju, koji čine neke od najboljih kuhinja Beograda, kao što su W sushi, Brt Burger, Pablo's kitchen, Alla Nonna, Natina kuhinja, Supreme Steak i još mnogi drugi.

Batler usluga je trenutno dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda, a zone dostave se svakodnevno proširuju.

Ne veruj nam na reč, već probaj jela jedinstvenog kvaliteta i nezaboravnog ukusa. Od autentične meksičke i japanske hrane, vrhunskog američkog stejka i burgera, starih italijanskih receptura, pa sve do domaće kujne po bakinom receptu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading