CarGo prvi u Evropi: Registrovanje transakcija na jedan klik

Autor: Republika

Vesti

18.11.2020

12:07

Ipification, najbezbedniji vid registracije dostupan "MTS" korisnicima, čekaju se "Telenor" i VIP

Promo/Car Go

"CarGo" aplikacija prva je u Evropi, u saradnji sa kompanijom "Ipification", obezbedila najbezbednije registrovanje, prijavljivanje i verifikaciju transakcija svojim korisnicima iz MTS mreže, i to jednim klikom, bez unošenja SMS kodova ili šifri.

Direktor kompanije "CarGo Technologies" Vuk Guberinić i generalni direktor kompanije "IPification" Stefan Kostić potpisali su ugovor koji je omogućio registraciju platnih kartica samo jednim klikom.

- Nakon lansiranja "Batlera", prve i potpuno domaće aplikacije za dostavu, ponosni smo jer iznova predvodimo inovacije. Za sada je ovakav vid registracije dostupan "MTS" korisnicima, ali nadamo se da će uskoro i "Telenor" i VIP potpisati ugovore sa "IPification", zahvaljujući čemu će zajednički korisnici na raspolaganju imati najsavremenije i najbezbednije funkcionalnosti - rekao je Guberinić.  

Promo/Car Go

Direktor "CarGo Technologies" ističe da se "CarGo" našao rame uz rame sa najvećim tehnološkim kompanijama na svetu, poput "Microsofta", koje takođe koristi "IPification" rešenje.

Generalni direktor "IPification" Stefan Kostić rekao je da njihovo rešenje omogućava verifikaciju tako što kreira i dodeljuje jedinstveni broj koji nije moguće falsifikovati.  

- "CarGo" je primer postavljanja korsnika u prvi plan jer konstantno unapređuju korisničko iskustvo i bezbednost. Imamo fenomenalna iskustva u saradnji sa sličnim aplikacijama iz Azije, a svi korisnici "CarGo" aplikacije će tek biti pozitivno impresionirani lakoćom i zaštitom našeg servisa - zaključio je direktor "IPification".

"IPification"servis unapređuje korisničko iskustvo, podiže bezbednost i usavršava bezbednost podataka.

 

 

Komentari (0)

Loading