"TABLOID" MU DUŽAN PARE: Nikola Petrović na sudu dokazao da je čist kao suza

Autor: Republika

Vesti

16.11.2020

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magazin "Tabloid" dužan je da plati 200 hiljada dinara Nikoli Petroviću, nekadašnjem direktoru "Elektromreže Srbije", jer mu je povredio čast i ugled objavljujući neistinite tekstove o njemu u dvonedeljniku "Tabloid - istine i zablude", odluka je Višeg suda u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Nikola Petrović

Reč je o tekstovima "Vrednosni sudovi i granice razuma" (sa nadnaslovom "Ko nas je osudio da uvećamo imovinu Nikole Petrovića"), "Vučićeva beba" (sa nadnaslovom "Zašto je Nikola Petrović postao ključna tačka oslonca novom srpskom tiraninu"). Oba teksta objavljena su krajem januara 2018. godine i prema presudi, moraju biti skinuti sa portala magazina "Tabloid".

U tim tekstovima, kako je Petrović dokazao na sudu, izrečen je veliki broj laži o njemu, kao što su, između ostalih, i to da "ga je Vučić postavio za direktora EMS iako nije ispunjavao uslove za to".

"Tabloid" je dužan da plati i sudske troškove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading