KATASTROFA! NAJCRNJI DAN U SRBIJI: 3.536 obolelih, 21 osoba preminula

Autor: Republika

Vesti

11.11.2020

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.514 građana, od kojih je 3.536 pozitivno. Nažalost, preminulo je 21 osoba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na respiratorima širom Srbije nalazi se 143 pacijenata.

Ovo je apsolutni rekord od početka epidemije kovida-19 u našoj zemlji, kako po broju novozaraženih, tako i po broju preminulih. Prethodni najcrnji dan bio je 10. jul kada smo imali 18 preminulih. Od prvog slučaja obolevanja od korone zabeleženog 6. marta do danas imali smo 936 smrtnih slučajeva.

Od početka pandemije od korona virusa je obolelo 70.424 osobe.

 

 

Podsetimo, tokom sutrašnjeg dana biće održan novi sastanak Kriznog štaba za borbu protiv kovida-19, a kako je najavio i gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić, izvesno je uvođenje novih, strožih epidemioloških mera.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

11.11.2020 15:58

Stičem utisak da se drzave pa i mi sa njima u regionu takmiče koja ce imati veći broj zarazenih i preminulih, pitam se kako je moguće ako su kako kažu strucnjaci svi ljudi potencijalni nosioci virusa i imaju ga u sebi da pritom oni ga jedini nemaju, kako je moguće da se potencira testiranjae a da se oni sami nisu prvi testirali. Kako je moguće da lekari leče zaražene a pritom neznaju čime i kako treba da ih leče, licno vise se narod plaši lekara negoli samog virusa. Naravno i predviđenih kazni.