SINDIKAT EPS: Nismo mafijaška organizacija

Autor: Republika

Vesti

10.11.2020

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Đorđević, predsednik Sindikata radnika Elektroprivrede Srbije oglasio se povodom teksta objavljenog na portalu Republika demnatujući navode v.d. direktora EPS Milorada Grčića koji ga je optužio da je "sindikalna mafija".

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

- Sindikat radnika EPS nije mafijaška organizacija, a ja kao njegov predsednik nisam mafijaš, već borci za ljudska prava, poštovanje zakona i pružanje zaštite zaposlenima - navodi se u saopštenju prosleđenom našoj redakciji čiji je potpisnik Đorđević.

- Sindikat radnika EPS je institucija koja se bori u ovim teškim procesima da pomogne državi Srbiji i samom predsedniku Aleksandru Vučiću da EPS bude siguran snabdevač električnom energijom svojih građana i privrede. Još jednom demantujem gospodina Grčića i pozivam ga da se javno izvine za navode iz svog saopštenja, a da u svojim redovima nađe krivce za razloge zbog kojih su zaposleni prinuđeni da pravdu traže na sudu - dodaje se u saopštenju.

- Nećemo dozvoliti da nas niko blati bez razloga, a pogotovu ne rukovodstvo EPS, a posebno ne direktor - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading