ARENA ČUVA VRH: Programi ACG ponovo najgledaniji na "kablu"

Autor:

Vesti

09.11.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poredak najgledanijih kablovskih kanala već nekoliko nedelja unazad se ne menja. Dominacija televizijskih programa koji se nalaze u sastavu "Arena Channels Group" nastavila se i u vikendu za nama.

Foto: Promo foto

Televizije Superstar TV i Arena Sport ponovo su prvi izbor najvećeg broja gledalaca koji dane predviđene za odmor provode uz televiziju.

Od početka emitovanja studijske emisije zabavno-sportskog karaktera "Kao nekada" Arena je konstantno u vrhu najgledanijih kablovskih emitera a ispred filmsko-serijskog programa Superstar TV i Arene sport nalaze se samo kanali sa nacionalnom frekvencijom.

Foto: Promo foto

Osluškivanjem tržišta i željom da ugode zahtevima gledalaca, na televizijama Superstar i Arena Sport osmišljen je sadržaj koji privlači veliku pažnju i naklonost publike. Iz nedelje u nedelju filmovi, serije i sportski događaji i studijski program koji se prikazuju na kanalima "Arena Channels Group" najgledaniji su televizijski sadržaj u Srbiji.


Pored Superstar TV i Arene Sport visoke pozicije na listama gledanosti na "kablu" zauzimaju i programi posebno osmišljeni da udovolje zahtevima i potrebama onih koji prate novine u poljoprivredi, zatim onih koji žele da preko TV-a upoznaju istoriju, tradiciju i najatraktivnije turističke lokalitete Balkana kao i onima koji svoj dan ne mogu da zamisle bez muzike. Sve to korisnicima mts i Supernova platforme dostupno je na kanalima AGRO TV, Balkan Trip i Toxic.
Foto: Promo foto

I u narednom periodu "Arena channels Group" želi ne samo da zadrži primat na medijskom nebu kablovskih emitera Srbije već i da dodatno poboljša sadržaj i na taj način privuče još veći broj korisnika.
Poverenje iskazano kroz brojke o gledanosti i veliki broj pozitivnih kritika od strane zadovoljnih korisnika, najveći su motiv za dalji napredak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading