Sutra radovi na Pančevcu, za saobraćaj leva traka ka Beogradu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.11.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Pančevačkom mostu sutra od devet do 17 časova saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu, zbog radova u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Pančevo-Beograd, saopštili su danas Putevi Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zarko Markovic
Pančevački most

Na Pančevačkom mostu izvode se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora u sklopu pripremnih radova na sanaciji dilatacionih spojnica.

Na Petlji Surčin-petlji Ostružnica do 7. decembra ove godine, od osam do 16 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta, suprotan smer, pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na auto-putu u smeru od Beograda ka Nišu, petlja "Tranšped" - petlja "Mali Požarevac", do 11. novembra, od sedam do 17 časova, biće izvođeni radovi na postavljanju poklopaca na slivnicima i šahtama za kišnu kanalizaciju.

Za saobraćaj je zatvorena krajnja leva, preticajna saobraćajna traka.

Saobraćaj će se u zoni radova odvijati srednjom voznom i krajnjom desnom, zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Boljevci - Obrenovac do 29. decembra obustavljen je saobraćaja zbog radova na sanaciji kolovoza.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i pozivaju učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading