Desetine hiljada članova Udruženja CarGo sa teritorije SAD! Vučić sa Srbima iz Čikaga: CarGo dobrodošao u SAD

Autor:

Vesti

03.11.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima naše dijaspore iz Čikaga zainteresovanim za saradnju sa Udruženjem i stvaranje još čvršćih veza sa maticom.

Foto: Promo foto

 

U video pozivu, predstavnici naše dijaspore rekli su da je CarGo svetao primer iz Srbije i da je zato dobrodošao u SAD.

Govoreći o aktuelnim izborima u SAD, Vučić, koji je poreklom sa Kosova, rekao je da je svim srcem uz Donalda Trampa i da je uveren da će desetine hiljada članova Udruženja iz SAD doneti pravu odluku na izborima.

“Pozvao sam i pozivam naše članove, njihove porodice i prijatelje da glasaju za Donalda Trampa. Mi nismo politički opredeljeno udruženje, ovo je moj lični stav, ali zasnovan na važnosti partnerske saradnje sa SAD. Odnosi sa SAD su na uzlaznoj putanji i mi smo tu da to podržimo i budemo deo talasa pozitivnih promena”, rekao je Vučić.

Foto: Promo foto

Predsednik CarGo se zahvalio na podršci za širenje Udruženja i rekao da se desetine hiljada naših ljudi iz američke dijaspore učlanilo u Udruženje tokom njihovog boravka u Srbiji.

Vučić je istakao da bi pored institucionalne podrške koju Udruženje pruža svojim članovima na taj način srpski softver, posle evropskog tržišta, postao dostupan i na američkom tržištu.

“Širenje na američko tržište predstavljalo bi veliki korak napred za srpsku privredu” i dodao da će CarGo nastaviti da inovira kako bi svim članovima Udruženja ponudio najbolju uslugu i uslove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading