Prepoznali pravu stranu: Ceo Opštinski odbor LSV prešao u SNS

Autor: kurir.rs, republika.rs

Vesti

31.10.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletan Opštinski odbor Lige socjaldemokrata Vojvodine u Alibunaru pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci. Odluka je, kažu bivši ligaši, doneta jednoglasno.

RepublikaFoto: sns.org
Foto: Ilustracija

- Zadovoljni smo što naši redovi jačaju. U narednom period pokazaćemo još veću snagu. Pred nama su ozbiljni zadaci, koji zahtevaju punu posvećenost, izjavila je Zorana Bratić poverenik OO SNS Alibunar koja je na tu funkciju imenovana pre nekoliko dana.

Dosadašnji predsednik OO LSV i odbornik u lokalnom parlamentu Aurel Murgu, posle potpisivanja pristupnica, izjavio je da su odluku podržali svi članovi odbora.

Naša odluka je bila jednostavna i jednoglasna. Unapređenja života građana naše opštine je svima prioritet. SNS je pokazala predanost i posvećenost tom cilju. Ne želimo da budemo kočničari i kritičari dobrog programa SNS, već da damo svoj doprinos u njegovom sprovodenju, izjavio je Murgu.

LSV je u Južnobanatskom okrugu tako ostala bez još jednog odbora. Da podsetimo, prošle nedelje, najjači odbor LSV, iz Bele Crkve, napustio je stranku i formirao grupu gradana. Kako su izjavili, u potpunosti podržavaju većinsku vlast Srpske napredne stranke, jer u SNS vide najiskrenijeg partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading