Dovoljno je da se pridržavamo postojećih mera, nema potrebe za pooštravanjem

Autor: tanjug.rs, republika.rs

Vesti

28.10.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nama ne trebaju nove mere i pooštravanje, ni policijski čas, nama treba da se pridržavamo postojećih mera, poručio je danas član Kriznog štaba prof. Miomir Pelemiš i istakao da apeli više nisu dovoljni, već je potrebna rigoroznija kontrola i sankcionisanje nepoštovanja postojećih mera.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Mijomir Pelemiš

On je, na konferenciji za novinare posle sastanka predstavnika svih kovid bolnica sa predsednikom Srbije Aleksnadrom Vučićem, istakao da kontrola mora da bude rigorozna da bi se zaustavio trend rasta zaraženih.

- Glavni cilj zdravstvenih radnika je da se spase što više života, i što manje zarazi, a ne obrnuto, jer se ne zna kako će ko da zavrsi. Korona je opasna za sve uzraste, nisu samo stariji i hronicni volesnici ugrozeni, ugroženi su svi, umiru i mladi - ukazao je Pelemiš.


On je rekao da smo mi još uvek dobri, bez obzira na brojeve, ali da je vreme apela prošlo i da se mere moraju primenjivati.

Pelemiš je zahvalio na pomoći države, navodeći da sve ovo zdravstvo ne bi moglo da izdrži bez njene pomoći i podrške i da ona nikada takva nije bila, zahvaljujući čemu sada šitem dobro funkcioniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading