MALOJ PETRI (5) HITNO POTREBNA POMOĆ: Bori se sa kancerom!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2017

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško oboleloj Petri Petrović (5) iz Vladičinog Hana ugrožen je život, jer nema dovoljno novca za postoperativno lečenje karcinoma u Turskoj.

Foto: Privatna arhiva
Petra Petrović

Na klinici u Istanbulu saopštili su roditeljima da devojčicu obolelu od neuroblastoma (vrsta dečijeg karcinoma) ne mogu da podvrgnu trećoj hemoterapiji sve dok se u celosti ne namire dugovi za nastavak skupog lečenja posle komplikovanog hirurškog zahvata.

Uznemireni roditelji Jelena i Perica Petrović apeluju za finansijsku pomoć i mole humane ljude da dobrovoljim novčanim prilozima omoguće nastavak Petrinog lečenja, čija borba za život traje više od dve godine.

Ukolko se na vreme ne obezbede pare za namirenje duga istanbulskoj specijalizovanoj bolnici, Petra Petrović neće primiti treću hemoterapiju, pa će biti prinuđena da se neizlečena vrati u Vladičin Han.

Samo jedna hemoterapija košta oko 30.000 evra, a celokupno lečenje devojčice iz Vladičinog Hana, kojoj je neuroblastom otkriven u junu 2015. godine, koštaće oko 250.000 evra.

Roditelji devojčice mole darodavce da novac uplate na račun Petre Petrović broj 205-9011007208388-57.

Za njeno lečenje je aktiviran i SMS broj 3030 sa sadržajem poruke 374.

Zbog hitne pomoći za lečenje teško obolele devojčice u Turskoj, u Vladičinom Hanu 15. novembra biće održan humanitarni koncert "Srce za Petru", piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading