EU projekat ,"Razgovaraj za svoj posao" za bolju zapošljivost mladih pomoću znanja jezika u praksi

Autor:

Vesti

21.10.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Onlajn konferencija projekta "Razgovaraj za svoj posao", koji sprovodi Udruženje građana „Leader+” Banatski Karlovac u partnerstvu sa Udruženjem građana "Proximo", održana je danas putem ,"Zoom’", platforme.

Foto: Promo foto

Ova akcija je deo globalnog projekta „Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih”, ukupne vrednosti 4.7 miliona evra, koji finansira Evropska unija i sufinansira Vlada Republike Srbije. 

Značaj projekta ogleda se u jačanju pametnih, održivih i inkluzivnih mogućnosti za vežbanje stranih jezika za nezaposlenu omladinu u Srbiji, kroz uvođenje, uspostavljanje i promovisanje struktura za jezičku razmenu u Srbiji.

Bojana Miljković, menadžer projekta “Razgovaraj za svoj posao”, predstavila je projekat i naglasila značaj planiranih aktivnosti, kao i važne implikacije koje će imati na zapošljivost mladih.

Učesnici i predstavnici medija takođe su imali priliku da postave pitanja i dobiju odgovore.

Ivana Stefanović je naglasila da se projekat u prethodnom periodu bavio aktivnostima koje su uključivale edukaciju mladih. Takođe otvoreni centri za učenje stranih jezika u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu. Tokom projekta je organizovano više YES klubova na kojima je rađena jezička razmena među mladima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading