(FOTO) OVO JE SRPKINJA KOJA "DRMA" VELIKU BRITANIJU: Nevena se druži sa Borisom Džonsonom, pa otkrila šta ga vezuje za Srbiju i šta misli o Srbima!

Autor: Republika

Vesti

04.10.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen muzički talenat otkriven je u skloništu tokom bombardovanja... Ona je primadona Narodnog pozorišta i supruga britanskog poslanika, ona je Nevena Bridžen.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Prva
Nevena Bridžen

Nakon što je završila solo pevanje u Beogradu, magistrirala je solo pevanje na čuvenom Giltholu.

Nevena je u braku sa britanskim poslanikom vladajuće stranke Endru Bridženom, jednim od vođa Bregzita . Upravo zbog toga bila je u prilici da upozna i razgovara sa Borisom Džonsonom i Terezom Mej. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parliament terrace

A post shared by Nevena (@nevenabridgen) on Jun 24, 2019 at 4:25pm PDT

 

Ono što je zanimljivo jeste priča koju je Nevena ispričala o Džonsonovoj povezanosti sa Srbijom. Naime, britanski premijer se pre politike bavio novinarstvom, a 1999. godine je izveštavao iz Srbije, pa se našao u našoj zemlji kada je počelo bombardovanje.

Kako Nevena Bridžen tvrdi Džonson je sa njom podelio utiske o tom periodu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations @borisjohnsonmp you will do a fantastic job!

A post shared by Nevena (@nevenabridgen) on Jul 23, 2019 at 9:50am PDT

 

- Imam jako lep odnos sa njim, on je veoma šarmantan, strašno harizmatičan čovek. On je zaista zvezda. To što je on premijer je dobro za Srbiju jer on voli Beograd, voli Srbiju. On je kao novinar izveštavao iz Srbije, pa ga je zateklo bombardovanje i on mi je rekao da ga je tada posebno impresionirao naš duh. Strah je bio svuda i opasnost, ali mi smo i dalje uspevali da sačuvamo taj nesalomivi duh - rekla je ona. 

Govorila je i o Terezi Mej, kaže da je ona veoma prijatna i da je sasvim drugačija u prirodi u odnosu na to kako se "slika". 

 

 

Nevena okupira pažnju javnosti jer je osnivačica bloga za žene političara gde pokreće mnoge osetljive teme i često postavlja pitanja čak i ljudima na veoma važnim pozicijama pozivajući ih na odgovornost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading