NAJNOVIJE IZ MTS: Ponuda koju ne možete da odbijete

Autor: Republika

Vesti

01.10.2020

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li znate šta sve može da se kupi za 12 dinara? Papirne maramice. Gumica za kosu. Jedna poštanska koverta. Prašak za pecivo. Možda čak i keksić na komad za kućnog ljubimca. Ukratko – sitnice.

RepublikaFoto: Promo
Porodica uz MTS paket

Ipak, postoji jedna neverovatna ponuda koju možete dobiti za 12 dinara, a dolazi nam iz mts-a. U pitanju je BOX paket objedinjenih usluga, koji uključuje internet, televiziju, mobilni i fiksni telefon sa pretplatom u iznosu od jednog dinara mesečno u prvih 12 meseci.

Zahvaljujući optičkoj mreži, BOX paket omogućava neometano istovremeno korišćenje svih navedenih usluga. BOX paketi obuhvataju i dodatnih 100 GB za pet mobilnih brojeva, TV ponudu sa više od 80 HD kanala, super brzi internet i veliki broj uređaja povezanih na kućnu wi-fi mrežu bez zastoja i kočenja. Svi BOX paketi dostupni su po ceni od 12 dinara za prvih 12 meseci, uz dvogodišnji ugovor.

Ne pristajte na kompromise. Uživajte u rasterećenom budžetu i usluzi vrhunskog kvaliteta sa mts BOX paketima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading