Naše dete ‒ polisa u koju je zapakovano mnogo ljubavi i brige

Autor: republika

Vesti

22.09.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko ima dete zna da njegov bezbrižan osmeh nema cenu i da se roditeljska pažnja i briga ne završavaju njegovim odrastanjem i punoletstvom, već da su neka vrsta trajne kategorije. Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“, osim o poslovnim rezultatima i napretku firme u čijoj je najužoj upravi, brine trostruku roditeljsku brigu. Kao odgovoran otactroje mališana, uvek je spreman da podeli svoja saznanja i stečena iskustva ne samo o njihovom prohodavanju, prvim zubićima, dečjim bolestima, već i o tome kako se valja spremiti za dane koji će tek doći kad naše mezimice i mezimci poodrastu, stasaju za visoke škole, možda požele auto ili da pokrenu sopstveni biznis.

RepublikaFoto: Aleksandar Mijatović
Foto: Ilustracija

Kao vrstan poznavalac osiguranja i ponude životnih osiguranja na našem tržištu, koju biste uslugu preporučili roditeljima što žele da obezbede bezbrižnu budućnost svoje dece?

Moja najtoplija preporuka je polisa „Naše dete“. Mogu je zaključiti ne samo mame i tate za svoju decu već i svi drugi deci bliski ljudi, bez obzira na srodstvo ‒ bake i deke, tetke, ujaci, kumovi, prijatelji... Dovoljno je da su zdravi, da imaju od navršenih 15 do 70 godina i da su spremni na kontinuirano,višegodišnje izdvajanje kako bi u određenom trenutku, koji će sami odrediti, za otpakivanje bio spreman vredan paket za njihovog mezimca.

Koliko godina treba izdvajati sredstva, na koji način i u kojim intervalima se ona uplaćuju kako bi se dostigla željena vrednost tog poklona namenjenog detetu?

Osiguranje „Naše dete“ može se zaključiti na period od pet do 25 godina. Visinu premije određujete sami, u skladu s finansijskim mogućnostima, budućim planovima i potrebama, a možete je plaćati mesečno, tromesečno, polugodišnje ili godišnje, u dinarima ili evrima, putem uplatnice, trajnog naloga ili administrativne zabrane. Polisom „Naše dete“ omogućavate da novac koji ste uštedeli, uvećan za ostvarenu dobit, pripadne detetu u trenutku koji vi odredite i onda kada mu je najpotrebniji. Zato je to idealan poklon ne samo od roditelja već i od svih osoba spremnih da pomognu ostvarenju ciljeva vašeg deteta.

RepublikaFoto: Aleksandar Mijatović
Bojan Raičević, član IO

Šta se događa u slučaju nezgode koja može zadesiti roditelje?

Polisa „Naše dete“ zamišljena je kao vredan novčani poklon, ali i kao podrška u teškim trenucima, jer je roditelj ujedno i osigurano lice. U slučaju smrti roditelja, „Dunav osiguranja“ nastavlja brigu o tome da dete u planirano vreme dobije sredstva ugovorena polisom. Stoga ta polisa predstavlja potpuniju finansijsku zaštitu nego što je štednja u bankama ili neki drugi vid investiranja.

Šta još ide u prilog vašoj preporuci?

„Dunavske“ polise su dragocene jer ih ugovarate s kućom koja ima primat na srpskom tržištu osiguranja, koja iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate u svim vrstama osiguranja, pa tako i u životnom osiguranju, i uživa poverenje miliona ljudi koji je smatraju pouzdanim partnerom, iskrenim i odanim prijateljem kome mogu poveriti brigu o svemu što im je vredno. A deca su nam ono najvrednije.

Visok tržišni rast

Životno osiguranje Kompanije „Dunav“ u kontinuiranom je rastu. Trenutno se nalazi na četvrtoj tržišnoj poziciji i sa rastom od 11,1 odsto u prvih šest meseci ove godine nadmašilo je rast tržišta životnih osiguranja koji iznosi 3,4 odsto. Iako visoko postavljeni, prodajni ciljevi Kompanije su realni zahvaljujući novim uslugama koje su ponudi, angažovanju eksternih prodajnih kanala i strateškoj saradnji s bankama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading