SUBOTA NA SAJMU: Uživanje na štandu Srpskog telegrafa i portala Republika.rs!

Autor:

Vesti

28.10.2017

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvu sjajnu subotu su imali posetioci Sajma medija i informisanja koji su došli na štand Srpskog telegrafa i portala Republika.rs! Osim što su nas posetile poznate ličnosti, bili su tu i dragi gosti koji su našim posetiocima ulepšali dan, omogućivši im da uživaju u masažama, šminkanju, vežbanju, ali i da se divne rasnim macama koje su plenile svojom lepotom i maznošću.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Masaža na Sajmu

Za potpuno opuštanje i lep izgled onih koji su bili na našem štandu, pobrinuo se salon lepote "Mima" - besplatna masaža i šminka ugođaj su koji posetioci Sajma neće zaboraviti.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Da lepi budu još lepši

Iz Udruženja Le PETit pobrinuli su se da puno razloga za osmeha imaju i najmlađiji, koji imaju najčistija srca i vole sve životinje, ali i oni stariji, koji posebno vole mace - jer su upravo ove rasne maze oduševile one koji su došli na naš štand.

Foto: ST/REPUBLIKA
Graciozna gošća našeg štanda
Foto: ST/REPUBLIKA
Baš sam faca, je l' da?
Foto: ST/REPUBLIKA
Ko može da im odoli?

A da sa Sajma odete razbuđeniji, kao i naučeni kako da vežbom poboljšate kvalitet svog života, ostanete u dobroj formi, a samim tim i zdraviji, pobrinula se ekipa Extreme Gym-a, koja je sa nama i gostima vežbala taman koliko je potrebno da nabacimo osmehe na lica i odemo kućama zadovoljniji sobom.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Ekipa Extreme Gym-a pokazala kako se ostaje fit
Foto: ST/REPUBLIKA
Tako se to radi! I sa šajkačom, more!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading