Jahorini priznanje "Zvezda turizma"

Autor:

Vesti

18.09.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olimpijski centar "Jahorina" dobitnik je priznanja "Zvezda turizma" za 2019. godinu. Priznanje od strane Privredne komore Federacije BiH ovom centru uručeno je na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom letnjom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve većeg broja posetilaca.

RepublikaFoto: Promo foto
Dejan Ljevnaic, direktor OC Jahorina

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić istakao je:

- Velika nam je čast i zadovoljstvo biti dobitnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unapređenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine realizovali smo veoma uspešnu i zimsku i letnju sezonu, a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam jer se predan rad i zalaganje ceni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje.

Iako se kalendarski bliži kraju, leto na Jahorini još uvek traje, a predstojeći vikend obeležiće interesantan događaj u saradnji sa kompanijom Molson Coors „Ludi promo vikend“. Svi posetioci Jahorine će pored druženja i popusta u Olimpijskom baru moći da uživaju u letnjim sadržajima koji će biti dostupni sa 30 odsto popusta.

Foto: Promo foto

Iz ovog centra su takođe najavili i pretprodaju ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15 odsto i kupovina će biti moguća na prodajnim mestima na Jahorini ali i putem webshopa. Pored niže cene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mestima. Savet svima je da planiraju svoj zimski odmor na vreme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading