PRE ILI KASNIJE ĆEMO SE SVI ZARAZITI! Danica Grujičić objasnila kako kovid ruši SRPSKI MENTALITET

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

04.09.2020

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Instituta za onkologiju Danica Grujičić ukazala je za RTS da ne očekuje da ćemo imati treći talas ako se budemo pridržavali i raduje se što vidi da sada za razliku od maja i juna, veći broj ljudi zaista sluša preporuke Кriznog štaba.

RepublikaFoto: instagram.com/drdanicagrujicic
Danica Grujičić

- Ako nastavimo ovako da se ponašamo u narednih godinu, dve, tri dana izgubiće se bliskost među ljudima. Mi smo narod koji voli da se zagrli poljubi, rukuje, to se mora vratiti. Da li će se to postići tako što ćemo dobijati antivirusne lekove, vakcinu ili će prokuženost čitave biti takva da više niko neće ni imati neke simptome to ostaje da se vidi - ocenjuje Grujić.

Misli da se moramo okrenuti našim toplim odnosima i porodičnim i prijateljskim jer bez toga, smatra da mi gubimo ono što je naša socijalna karakteristika a to je socijalno biće.

 

 

 

Grujičić je naglasila i da se moramo se navići da živimo s kovidom jer ćemo se svi pre ili kasnije zaraziti.

- Bitno je na vreme prepoznati simptome, slušati preporuke mirovati, apsolutno ograničavanje bilo kakvih fizičkih aktivnosti, to je agens koji sistemski zahvata ljudski organizam. Mi moramo naučiti da živimo s kovidom i slušati stručnjake - poručila je dr Danica Grujičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading