(FOTO, VIDEO) Imaš li ti dozvolu rođače? Bahati Sergej uhvaćen u saobraćajnom prekršaju

Autor:

Vesti

02.09.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propali glumac i lider propalog "Pokreta slobodnih građana", Sergej Trifunović luksuznim automobilom u centru grada pravi saobraćajni prekršaj, ne mareći na taj način na ostale učesnike saobraćaja koje je mogao svojom bahatošću da dodvede u opasnost.

RepublikaFoto: Republika
Bahati Sergej

Na snimku koji je dobila redakcija Republike, vidi se kako Sergej u luksuznom kabrioletu punom "riba" pravi saobraćajni prekršaj i to ne jedan ili dva, već ČETIRI, za koje je propisana minimalna novčana kazna od 10.000 dinara pa čak i oduzimanje vozačke dozvole.

Naime, on je u centru grada na prometnoj raskrsnici nonšalantno parkirao svoj automobil na ugao ulice (iako je po propisima dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje na minimum 5 metara razdaljine kod Sergeja to ne važi), da bi potom, nakon što je pokupio ostatak "ekipe" napravio polukružno okretanje i to ni manje ni više već preko pešačkog prelaza, odnosno na mestu gde je to zabranjeno i sve to bez vezivanja sigurosnog pojasa. 

 

Ovaj put je imao više sreće nego pameti te u blizini nije bio saobraćajni policajac. U suprotnom bi bio debelo kažnjen.

Foto: Republika
Bahati Sergej

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miroslav

04.09.2020 13:54

Propali.. KAZE MU DEBILNI TKZ NOVINAR, KOJEM JE MOZAK U SUPKU.

DacaD

04.09.2020 15:03

Opet vozi urađen, jednom sam se vozila s njim jedva sa živu glavu izvukla.