"Svi za Kosmet": Školski pribor i akcija "Deca za decu"

Autor: slovoljubve.com

Vesti

28.08.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet", koja sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Irineja i Episkopa raško-prizrenskog g. Teodosija godinama radi na dobrobiti srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini, upravo ovih dana sprovodi akciju pakovanja novog školskog pribora za školsku decu, koja je prošle godine, u saradnji sa Fondacijom "Delije" rezultirala sa 1050 novih rančeva punih potrepština za školovanje naše dece.

RepublikaFoto: slovoljubve.com

Govoreći detaljnije o ovoj akciji, g. Zoran Ćirić predsednik HO "Svi za Kosmet" dodaje u razgovoru za radio "Slovo ljubve" da je od ovog avgusta pokrenuta još jedna akcija pod nazivom "Deca za decu", radi prikupljanja sredstava za obnovu dotrajalih nastavnih sredstava u osnovnim školama u Kuscu i Crkolezu.

On poziva pre dvega roditelje sa decom ali i sve one koji su u mogućnosti, da se slanjem SMS poruke na broj 4030 pridruže akciji, kako bi se i na taj način širila svest o važnosti opstanka našeg naroda u južnoj pokrajini.

U planu je i pomoć u obnovi manastira Brnjak, kao i redovna pomoć srpskim svetinjama i porodicama na Kosovu i Metohiji.

Detaljnije o svim akcijama HO "Svi za Kosmet", bogatu galeriju fotografija, kontakt kao i humanitarnu prodavnicu, možete pronaći na njihovoj zvaničnoj internet-stranici: https://szkizvestaji.info/.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading