(FOTO) ĐUBRE I PSEĆI LEŠEVI: Jeziva situacija kod Valjeva, ulaz u Petničku pećinu maksimalno zapušten!

Autor:

Vesti

26.08.2020

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazimo se u godini korone, destinacije za putovanja su nam ograničene i pravo je vreme da istražimo našu Srbiju koja obiluje turističkim atrakcijama. Međutim, nisu sve turističke atrakcije stvorene jednake...

RepublikaFoto: Republika

Reporter portala Republika naišao je na skandalozne prizore pred samim ulazom u Petničku pećinu kod Valjeva.

Naime, pored razbacanog đubreta, zarđalog gvožđa, sprejem ispisanih zidova i generalno nehigijenskih uslova, pronađeni su čak i leševi pasa.

Kako je moguće da u 2020. godini, kada bi zbog opšteg stanja u svetu domaći turizam trebalo da bude na vrhuncu, jedna od atrakcija naše zemlje bude u ovako katastrofalnom stanju?

Umesto bajkovitih prizora, posetioce će ovde dočekati nešto što podseća na post-apokaliptični horor film, a ako je situacija ovako loša ispred pećine, kako li je tek unutra?

Do trenutka objavljivanja ove vesti nismo dobili nikakav komentar od Turističke organizacije Valjevo koja je zadužena za promovisanje tog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading