APOKALIPSA U NAJAVI! Za vikend grmljavina i pljuskovi, a katastrofa počinje već SUTRA!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

13.08.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko lepih i tropskih dana, letnja idila će kratkotrajno biti prekinuta za vikend, a već od petka posle podne očekuje nas nestabilno vreme praćeno kišom i grmljevinom.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Vikend pred nama će biti nestabilan i malo svežiji jer se reigion nalazi pod uticajem nešto svežijeg i nestabilnog vazduha koji se preko središnje Evrope premešta ka nama.

Takve tendencije već sutra posle podne zahvataju na zapadu, jugozapadu i severozapadu Srbiju, gde se u drugoj polovini dana očekuje nestabilno vreme praćeno grmljavinom, pljsukovima i lokalnim nepogodama.

Pljusak i grmljevina u drugom delu dana sutra očekuje i Beograđane, što će biti samo uvod u nestabilno i loše vreme za subotu i nedelju. Naime, u glavnom gradu Srbije za subotu se najavljuje zahlađenje usled nevremena, te će najniža temperatura iznositi 20C, a najviša dnevna će biti 26C Za nedelju se najavljuje takođe loše vreme praćeno kišom i grmljavinom, najniža dnevna temperatura će biti 19 C, dok će najviša iznostiti 29 C.

 

Sve objašnjeno do u detalje

Posted by Srpski Telegraf on Уторак, 11. август 2020.

 

Slična situacija će vladati i u ostalim većim gradovima Srbije poput Niša, Novog Sada, Kragujevca.

Loše i nestabilno vreme praćeno kišom i grmljevinom, pokvariće uživanje i zaljubljenicima u prirodu tokom vikenda, pošto će pogoditi oblasti Kopaonika i Zlatibora, uz indicije da se već u petak očekuje promena vremena.

 

 

 

Nedelja će biti poslednji dan sa nestabilnim vremenom, pošto nas već od ponedeljka, ponovo očekuje pravo, tolo i sunčano, letnje vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
profesor

13.08.2020 12:09

Isključite HAARP u Barajevu. Već treći vikend za redom loše vreme. Biće i svaki sledeći. Obećavamo: nećemo izlaziti.