Pronađena Divna koja je nestala pre 7 dana: Porodica plače od sreće

Autor: Informer, Republika

Vesti

12.08.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Bijelić iz Novog Sada žena koja je nestala 5. avgusta u ovom gradu, ponađena je, oglasila je Facebook stranica Nestali Srbija. Ova žena, inače, živi sama, dok njen suprug živi u Trebinju

RepublikaFoto: Nestali Srbija
Divna Bijelić

Ni njen suprug nije znao šta se dešavalo od 5. avgusta, jer se ni njemu danima nije javljala na telefon, pa je njen sestrić Predrag došao u Novi Sad kako bi policiji prijavio nestanak.

- Dva puta smo išli do stana da proverimo da li se vratila. Njena najbolja prijateljica koja ima ključ od stana je proveravala, i od petog avgusta od nje nema nikakvog traga - govorio je Predrag.

- Nema nikakvog traga ni na društevnim mrežama, a ona je inače stalno aktivna na njima. Ne javlja se ni na telefon - dodao je tada Predrag.

Srećom, porodica je poslala obaveštenje da je žena pronađena. Toliko su bili radosni zbog dobrih vesti da su im niz lice potekle suze radosnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading