MISTERIJA "LEKOVITIH" PIRAMIDA: Nadrilekarka propala u zemlju, doktor Nestorović i dalje ćuti

Autor:

Vesti

12.08.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadrilekarka iz Stare Pazove propala je u zemlju! Sa Mirjanom Domonji, koja je objavila sliku sa doktorom Branimirom Nestorovićem, kao reklamu za "čudesnu orgonitsku piramidu", koja navodno štiti od korone u prečniku od 500 metara, juče je bilo nemoguće uspostaviti kontakt.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/pixabay.com
Branimir Nestorović

Predsednicu ekološkog pokreta Eko san iz Stare Pazove zvali smo telefonom (broj na koji bi trebalo da se jave kupci piramide), pisali joj na Fejsbuku i na kraju otišli do Stare Pazove, gde su prostorije njenog udruženja, i tamo saznali da ona ne dolazi već izvesno vreme. Nije se oglasio ni doktor Nestorović da objasni da li je zloupotrebljen ili i on smatra da bio-piramide štite od koronavirusa.

Kako su nam rekli u Staroj Pazovi, Mirjanu nisu videli već neko vreme.

- Jeste, ovde su prostorije tog udruženja. Znamo i da se bavi prodajom tih piramida, ali nismo na to mnogo obraćali pažnju, sve dok nismo videli da je stavila sliku sa dr Nestorovićem. Međutim, nema nje već duže, pre je mnogo češće dolazila - rekao nam je jedan od komšija.

Podsetimo, Mirjana Domonji u ponedeljak nije želela decidno da kaže da li je Nestorović podržao njenu reklamnu kampanju.

- Bila sam kod njega u privatnoj ordinaciji i tamo smo se slikali. On je rekao da zna za orgonite i za njihovog tvorca Vilhelma Rajha. Nije baš direktno podržao ove tvrdnje o koroni, ostalo je da o tome još razgovaramo - rekla je ona.

Orgoniti, od kojih se prave pomenute bio-piramide, nisu nikakvi minerali, kako bi se po imenu moglo zaključiti, već ukrasi napravljeni od metalne piljevine, raznih kristala, najčešće kvarca, koji se koristi za izradu kamenčića za ogrlice, a sve se objedini pomoću smole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading