(ŠOK FOTO) PIRAMIDE ŠTITE OD KORONE! Nestorović ponovo briljira, internet GORI

Autor: blic

Vesti

10.08.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pulmolog Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje, malo je reći, postaju kultne i prepričavaju se danima. Ipak, najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svom Fejsbuk profilu zapalile su društvene mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/pixabay.com
Branimir Nestorović

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu "biopiramidu orgonit", za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelne korone.

 

 

"Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korišćenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posledica već nastalih bolesti, što podrazumeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića", objavila je Domonji.

 

 

"Bolje sprečiti nego lečiti! Biopiramida Eko San orgonit deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i korona virusa", navela je ona uz broj telefona na koji se ovaj "lek za sve" može poručiti.

 

 

Iz svega ovoga, dalo bi se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične lekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti. Naročito ako imamo u vidu da je ceo slučaj poprilično privukao pažnju.

Šta su orgoniti?

Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

Orgon predstavlja životnu energiju. To je "stvarna, fizička energija koja nas okružuje i isijava iz svih živih bića, kao i iz svih neorganskih materijala". Orgoniti su specijalni uređaji koji su napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Služe da prikupljaju negativnu orgonsku energiju koja je najčešće produkt električnih uređaja, transformišu je i sa svoje gornje strane emituju orgonsku energiju koja je, kako kažu, korisna i lekovita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading