Sutra toplo i sparno, mestimično kiša ili pljuskovi

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.08.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra ujutru duž reka i po kotlinama biti kratkotrajna magla, a tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno, iznad većeg dela mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Češća pojava i veća količina padavina se očekuje na jugu i jugoistoku. Na severu i severozapadu suvo sa dužim sunčanim periodima.

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 22 C, najviša dnevna od 28 do 33 C, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.


U Beogradu ujutro u pojedinim delovima grada kratkotrajna magla. Tokom dana promenljivo oblačno, toplo i sparno, sa dužim periodima sunčanog vremena.

Posle podne i krajem dana moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 20 C, najviša dnevna oko 32 C.

 


U Srbiji se do 16. avgusta u većini dana očekuje pretežno sunčano i toplo, a uz lokalni razvoj oblačnosti pljuskovi sa grmljavinom uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Krajem perioda se očekuje prolazno naoblacenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i manjim padom temperature.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading