Penzioneri na meti prevaranata! UPOZORENJE PIO FONDA: Čuvajte se i ne puštajte ih u kuću!

Autor: Agencije, Republika

Vesti

06.08.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond), obavestio je javnost da oni ne nude korisnicima penzija medicinske aparate i besplatne lekarske preglede i da nisu nikoga angažovali da to čini za njih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Fond apeluje na sve građane, a posebno penzionere, da u svoje domove ne puštaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u Fondu, na broj telefona 011 206 1192 - navodi se u sapštenju koje su prosledili medijima.

PIO fond je i prošle godine upozorio javnost na ovakav pokušaj prevare građana. Kako su 2019. godine preneli mediji, i tada su korisnike penzija pozivali nepoznati ljudi i nudili im usluge medicinskih pregleda po povoljnim uslovima i neke proizvode, kako bi ušli u njihov dom, lažno se pozivajući na taj fond.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading