(FOTO) Predsednik Vučić i Bocan-Harčenko o projektima Srbije i Rusije

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

05.08.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka sa kojim je razgovarao o aktuelnim pitanjima srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje, posebno o realizaciji konkretnih dogovora i zajedničkih projekata.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Sastanak

Dvojica sagovornika su izrazili nadu da će okolnosti uskoro dozvoliti da se obe zemlje u potpunosti posvete ostvarivanju zajedničkih planova o saradnji u različitim oblastima. Takođe su izrazili očekivanje da će omogućiti učestalije međudržavne kontakte i razmenu poseta na visokom nivou, kako bi najavljena poseta predsednika Putina bila pripremljena na najbolji način.

 

Vučić i Bocan-Harčenko su razgovarali o toku dijaloga Beograda i Prištine, posebno o nestalim i interno raseljenim licima, kao i o ekonomiji.

Dvojica sagovornika su se saglasila da bi bilo od suštinske važnosti da budu primenjeni i prethodno postignuti sporazumi između Beograda i Prištine, posebno oni koji se tiču Zajednice srpskih opština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
BozaB

05.08.2020 11:16

Srbija ceni svu podrsku koju dobija od Rusije.

Tija

05.08.2020 11:20

Rusija je uvek bila i bice podrska Srbiji na razvojnom putu i ulaganjima.

lana

05.08.2020 11:45

Saradnja i obostrana podrška i poverenje značajno je za obe zemlje.

Filip

05.08.2020 12:15

Srbija ceni podršku Rusije po svim po pitanjima. Nastavljamo intenzivnu saradnju.