Standardne kazne za parkiranje otišle u istoriju: Ovo je novi sistem naplate parkiranja u Beogradu

Autor:

Vesti

04.08.2020

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Parking servis uveo je novi sistem kontrole i naplate parkiranja.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Foto: Ilustracija

Ukoliko ne platite parking u datoj zoni, ili prekoračite dozvoljeno vreme parkiranja, neće vas sačekati papirna kazna. Od sada će kazne biti elektronske.

Sistem plaćanja ostaje isti, putem SMS za sve parking zone, što će kontrolori od ponedeljka ostavljati obaveštenje svim vozačima o tome da se standardne parking karte više neće osavljati na šoferšajbnama automobila, te da će ubuduće infrmaciju o izdatoj dnevnoj parking karti moći da dobiju na sajtu parking servisa kao i mogućnost plaćanja elektronskim putem. Ono što je novina jeste, da ukoliko se plaćanje dnevne parking karte izvrši u roku od osam dana, svima će biti obračunat popust od 50 odsto na celokupan iznos karte.

 

 

 

Ukolio se desi situacija da ste zakasnili sa parkiranjem, a u međuvremenu vam je izdata dnevna parking karta, vozači će ubuduće na telefon dobiti informaciju da je dnevna parking karta za vaše vozili izdata elektronska parking karta te da ne možete kupiti satnu parking kartu preko sms-a.

Ako kojim slučajem dnevnu parking kartu ne platite u zakazanom roku od osam dana putem sajta ili nalčin na koji odaberete. Obaveštenje ćete dobiti na kućnu adresu, te ćete u tom slučaju takođe imati rok od osam dana da platite parking kartu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading