POZNATI ODUŠEVLJENI NAŠIM ŠTANDOM NA SAJMU: Obožavamo Srpski telegraf jer je objektivan!

Autor:

Vesti

25.10.2017

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf i njegov portal Republika imaju štand na Sajmu medija i informisanja, koji je posebno atraktivan poznatim ličnostima koje su se tu družile sa nama.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Maja Gazdić sa našim promoterkama

Maja Gazdić: Srpski telegraf je objektivan

- Srpski telegraf bih posebno izdvojila u moru drugih dnevnih listova zbog objektivnosti i ažurnosti. Od svega mi se najviše dopada tim novinara s kojim imam odličnu saradnju i koji mi odgovara i sa ljudske i sa profesionalne strane. Čitaoci već znaju da ako su kupili Srpski telegraf, sigurno dobijaju pravu informaciju - rekla je Maja Gazdić, odbornica SNS u Skupštini Beograda.

Ona je posebno istakla da joj je bilo prijatno druženje s novinarima našeg lista i da će uvek podržavati društvene akcije koje god pokrenemo.

Darko Glišić: Moja porodica vas obožava 

- Mislim da je u današnje vreme hrabrost upustiti se u osnivanje dnevnih novina i na tome čestitam celoj ekipi koja stoji iza Srpskog telegrafa. Ove novine su moj porodični izbor, i to ne slučajno. Pravovremeno i objektivno izveštavanje je ono što mene kao političara interesuje, a Srpski telegraf u tome ima primat. Voleo bih da vaš list izlazi i nedeljom zbog sportskih vikend-događaja. Čitaocima poručujem da mu ostanu verni bez obzira na to što je pokrenuto i onlajn izdanje  - naglasio je Darko Glišić,  predsednik Izvršnog odbora SNS.

Ivana Petrović: Raduje me onlajn izdanje

- Čitam redovno Srpski telegraf uz svu dnevnu štampu. Sjajno je to što ste uveli onlajn izdanje jer smatram da treba ići u susret modernizaciji i lakšem pristupu informacijama. Iako sam mlada, pripadam staroj školi i volim da prelistavam štampu. Prosto mi je prijatnije i radije čitam sa papira, ali podržavam rad portala Republika i svega što izlazi pod imenom Srpskog telegrafa - kaže Ivana Petrović iz Socijalističke partije Srbije.

Miljan Damjanović: Kod vas uvek ima mesta i za radikale

- Sviđa mi se što ste pokrenuli sajt jer je to odličan način da u svakom trenutku i na svakom mestu budem informisan. Mi iz opozicije nemamo mogućnost da iskažemo svoje stavove na mnogim medijima, prevashodno na javnom servisu, ali se u Srpskom telegrafu uvek nađe mesto za nas radikale, i to jako cenimo - istkao je Miljan Damjanović, narodni poslanik SRS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Akademik

25.10.2017 16:15

Maja je kao boginja na politickoj sceni!!!!

Micka

25.10.2017 17:23

Obrazovana, pametna, inteligentna, profesionalna, dobar covek, prijatelj, jednom recju zena zmaj. Bravo Majcek