Nestao Strahinja (31) iz Aranđelovca! Izašao je po cigarete i nije se vratio

Autor: republika

Vesti

03.08.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Beloševac (31), koji živi sa svojom devojkom i ocem, nestao je 12. jula u 7.30 sati u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se gubi svaki trag.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs
Strahinja Beloševac

Strahinjina devojka Jelena Mladenović, s kojom tri godine živi u vanbračnoj zajednici, kaže da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

"Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema", priča Jelena i dodaje da Strahinja nije poneo ništa sa sobom, samo telefon.

"Posle nekog vremena pogledala sam rančeve i videla da fali jedan stariji ranac. Moja je pretpostavka da ga je on sklonio tokom noći. Nije poneo ništa od stvari. Nismo imali problema i svađa", dodaje Jelena.

Mislila je da je možda otišao kod druga, prenoćio, da mu je "iscurela" baterija. Pozvali su ga popodne istog dana, ali nije bio dostupan.

Kako kaže, ubrzo su njegov nestanak prijavili policiji.

Devojka dalje priča da su njih dvoje u februaru ove godine izgubili bebu u osmom mesecu trudnoće.

"Bio je u depresiji kao i ja, i izvukli smo se iz depresije i sve je bilo normalno", kaže Jelena, koja je sa Strahinjom planirala budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading