(FOTO) U svim previranjima, Jevreji su krivi za sve! NA BALKANU JE TA ULOGA DODELJENA SRBIMA: Ovako je doktor Kon govorio o svom poreklu!

Autor: Republika

Vesti

28.07.2020

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Predrag Kon je član Kriznog štaba i lice u koje su sve oči mesecima uprte. Celokupna javnost u Srbiji iz dana u dan samo čeka šta će epidemiolog reći i sa kakvim podacima će izaći. Kao i svi članovi Kriznog štaba, doktor Kon je doživeo popularnost, pa je čak i njegov privatan život postao tema koja mnoge zanima...

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Predrag Kon

Ipak, o njegovom životu se malo zna jer je doktor očigledno to želeo da sačuva za sebe.

Poznato je samo da je u nekoliko intervjua govorio da je njegov otac preminuo od gripa i uvek je naglašavao to da se deklariše kao Jevrejin.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Predrag Kon

- Ja jesam Jevrejin, bar se tako delkarišem, iako mi je majka Srpkinja, a Srbija moja voljena domovina. Nikad u Srbiji nisam doživeo antisemitski isad, iako mi je jasno da postoji antisemitizam. I važno je o tome govoriti jer malo ljudi zaista zna kolika je nesreća bila Holokaust. Kao i uvek u svim previranjima i društvenim krizama Jevreji su krivi za sve. Na Balkanu ta uloga je dodeljena Srbima - govorio je ranije Kon.

 

 

Ono što je promaklo budnom oku javnosti jeste podatak da je dr Predrag Kon rođeni stric poznatog kompozitora i tekstopisca Marka Kona!

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
CELA PORODICA JE MUZIČKI NADARENA Marko Kon

U jednom intervjuu za Blic Ženu, Marko Kon je rekao da sluša sve stričeve savete, baš kao i ostatak nacije. Dodao je i da su oni porodica kao i svaka druga, a da to što se njegov stric sada često pojavljuje na televiziji nije mnogo uticalo na njih.

- On je od mog tate mlađi 10 godina - isto toliko je njegov sin Slobodan mlađi od mene, pa kako se druže otac i stric, tako se družimo brat i ja - rekao je Marko Kon za Blic Ženu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Predrag Kon

Posebno je zanimljivo što je Marko u tom intervjuu otkrio nešto što Srbija dosad nije znala o Predragu Konu, a to je njegov muzički talenat!

 

 

- Mislim da smo taj dar nasledili od zajedničkog pretka. A stric sjajno svira violinu i klavir i ima apsolutni sluh. Ponovi svaki ton koji mu se odsvira i zbog toga sam mu se oduvek divio i pitao se da li ću ga po tome dostići. I jesam, iako nisam apsolutni sluhista, ali sam radom nadomestio - otkrio je mlađi Kon u razgovoru za Blic ženu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Drvar

28.07.2020 09:20

Браво за Др.све је реко у једној реченици...Живио 100 год.

Odgovori 17 1
Diogen Laertije

28.07.2020 12:04

Da li je kod Jevreja važna ženska linija po kojoj se vodi računa da li si Jevrej ili ne, ili je to muška linija. Po ženskoj liniji su Čivuti, a po muškoj liniji su Jevreji...

Diogen Laertije

28.07.2020 12:08

PS: Niko više neće da bude Srbin, a posle WWI bio je ponos biti Srbin... Tako i Kon, on je Jevrej, a nije Srbin (obeleženi negativac)...Lepo...

Odgovori 12 1
Dragoljub

28.07.2020 12:22

Ipak su im tu ulogu dodelili Holbruk,Olbrajt Kasparov Kozirjev,interesantno svi Jevreji a kome da se dodvore ,to se pitam cesto.

Odgovori 12 1