BOLESNO: Monstrum sa Banovog brda pucao na mačore u parku u kom se deca igraju!

Autor: blic.rs, republika.rs

Vesti

26.07.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U parkiću na Banovom brdu, gde se igraju deca i okupljaju porodice, danas se pojavilo obaveštenje koje je zgrozilo sve građane - nepoznata osoba pucala je na mačore u ovom delu Beograda.

RepublikaFoto: Photo by Jerry Wang on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako piše portal "Mondo", u nedelju 19. jula u ulici Milana Stanivukovića na Banovom brdu, pucano je u dvojicu mačora. Prvi mačor je ranjen, u predelu ramena, dok je drugom pucano u usta. Obojica su primljena kod veterinar u teškom stanju.

- Obaveštavamo Vas ovim putem da delimo životnu sredinu sa duboko poremećenom strukturom ličnosti koja demonstrira beobzirnu svirepost... Svaki put kada ne razmišljajući kažete kako biste ih sve potrovali, pustili pse da ih podave i slično, lično pružate potporu ljudima sposobnim da to urade. Ukoliko to ne uviđate - deo ste problema - navodi se u tekstu.

 

Kako se navodi, prijave su podnete "nadležnom MUP Čukarica, agencijama za zaštitnu životinja i nekim drugim, nešto oštrijim organizacijama" i podseća da je za ovo "zlodelo" predviđena zatvorska kazna do tri godine, prenosi portal "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading