ŠOK ISPOVEST MILOMIRA MARIĆA: Ja sam papučar, Vesna mi je spasila život

Autor:

Vesti

22.07.2020

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milomir Marić svojim dosadašnjim radom uvek je privlačio pažnju javnosti. Pa, iako se misli da se o njemu već sve zna, detalji iz njegovog braka sa Vesnom Radusinović šokiraju.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Vesna Radusinović

U svojoj ispovesti čuveni novinar kaže da najverovatnije ne bi bio živ da nije njegove supruge.

- Vesna mi je spasla život, nadam se da se nije pokajala! Pre pet godina bio sam na ručku sa našim čuvenim kardiohirurgom Boškom Đukanovićem, a kad sam došao kući, pozlilo mi je. Mislio sam da sam pojeo nešto pokvareno. Žena mi je rekla da moram odmah na VMA i ja sam je poslušao. Lekari su me pregledali, rekli da je sve u redu i poslali me kući. Međutim, Vesna ih je molila da me zadrže u bolnici! Još jednom su mi uradili EKG i registrovali trenutni infarkt! - kaže Marić u intervjuu za list Informer.

- Odmah su me prebacili u operacionu salu i četiri sata mi stavljali stent. E, to je bila borba za život! Da mi se to desilo na ulici ili u snu, bio bih sigurno mrtav. Ujutru su mi ugradili još tri stenta na KBC 'Dedinje'.

O svom ljubavnom životu poznati novinar kaže da za njega postoji samo jedna žena koja ga je u potpunosti osvojila.

- Ja sam papučar. Nisam bio ni sa jednom ženom pre Vesne, ona ih je sve izbrisala! Izvršila mi je lobotomiju! I šta me pitate za Dušku Jovanić?! Bili smo zajedno, ali imam crne rupe u pamćenju! Ma, je l' vi znate kako sam upoznao Vesnu? E, to vam je priča za novine! Bio sam mlad novinar, obilazio sam bivšu Jugu i pisao o noćnom životu. Otišao sam u Podgoricu i ugledao devojčicu lepu kao lutka kako izlazi iz gimnazije. Prišao sam joj i seli smo na klupu u parku pored Morače. Pitao sam je da se vidimo opet, rekla je da ne može jer ide kod babe na Skadarsko jezero. I tako smo se rastali - otkriva Marić.

Živim u Vesninom stanu, u mom su samo knjige

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milomir Marić

Milomiru Mariću ne smeta da živi kod supruge Vesne u stanu, jer u njegovom "žive" knjige:

- Imam oko 50.000 knjiga, koje se nalaze u mom stanu. Tamo je opšti haos. Vesna misli da sam lud, pa mi ne da da knjige unosim u njen stan, u kom zajedno živimo već 25 godina. - Starlete me nikada nisu muvale, ali sam u njihovim očima video da mogu da prođem. Bile su one i sa većom sirotinjom. Moja Vesna nije ljubomorna, njoj je sve to zabava i materijal za pisanje romana. I one nju obožavaju.

Mnogo godina kasnije upoznao je Vesnu Radusinović, uspešnu novinarku. Nije ni slutio da je to ista ona njegova tiha patnja od pre 15 godina. Najpre su se sretali na gradskim događajima, a zatim su počeli zajedno da rade u "Profilu" i ubrzo su se zaljubili.

- Živeli smo zajedno dve godine, a ja sam tek onda shvatio da je to ona ista devojčica sa kojom sam sedeo u parku pored Morače. Rekla mi je: "Jeste, to sam bila ja. Nisam smela ranije da ti kažem, da ne pomisliš da sam luda" - priča Marić i nastavlja:

- Vesna je dobra žena, sažalila se na mene i pokupila me pokislog sa ulice. Ona se do podne mene stidi, a od podne mi se smeje. Trenutno je besna što mnogo radim. Kaže: "Ti si meni uništio život. Ranije si zabavljao samo mene. Otkad su te pustili na televiziju, zabavljaš celu zemlju. Kad dođeš kući isključiš ton, pa za mene ništa ne ostane." Uvek sam želeo da zavedem lepu a glupu ženu, ali mi nije pošlo za rukom.

Starlete

Milomir Marić je tokom svog rada najviše kritikovan što je brojne starlete doveo do malih ekrana. Iako mu neki spočitavaju da kvari omladinu, on kaže da i pre nego što su se pojavile u javnosti starlete su se družile sa političarima i biznismenima.

- Ma jok. Pre nego što sam upoznao starlete, one su već bile najveće muze političara, biznismena i kriminalaca. Mislio sam da ću biti svetska zvezda zahvaljujući svojoj pameti, a proslavio sam se zahvaljujući starletama! Dao sam intervju za čuveni "Veniti fer". Napisali su: "Čovek koji je mogao da bude srpski Bernar Anri Levi, ali je odlučio da napravi najveće đubre na svetu." Da bi to ilustrovali, objavili su fotku Zmaja od Šipova, Tijane Ajfon i Nataše Šavije, a pored njih sliku mene sa Danilom Kišom - priča on i dodaje da njegova supruga nikada nije bila ljubomorna na starlete sa kojima sarađuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading