Krkobabić o razgovoru sa Vučićem: Potrebna nam je ozbiljna vlada ako hoćemo da postignemo CILJ, a to su redovne penzije i zarade

Autor:

Vesti

21.07.2020

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik PUPS Milan Krkobabić izjavio je da su u prvom planu razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem bili nastavak privredne aktivnosti, očuvanje života ljudi i zdravstvenog sistema, kao i veoma osetljiva regionalna pozicija Srbije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milan Krkobabić

Krkobabić: Za redovne penzije i zarade

- Ako hoćemo da postignemo cilj - zarade od 900 evra i penzije oko 430 evra, pred nama su ozbiljni zadaci i potrebna je ozbiljna vlada koja mora da se uhvati ukoštac sa svim tim - rekao je Krkobabić novinarima.

On je poručio penzionerima i zaposlenima u javnom sektoru da će se učiniti sve da se očuvaju i zarade i penzije, koje moraju biti redovne i sigurne, za šta je neophodno očuvanje privredne aktivnosti. Upitan kakvi su bili zahtevi PUPS po pitanju sastava nove vlade, Krkobabić je rekao da oni nisu govorili o zahtevima, već o ozbiljnosti situacije, ekonomske, zdravstvene, regionalne.

- Personalna rešenja, sastav Vlade, biće u nadležnosti onoga ko ima ustavne kompetencije za to. Mi smo danas izneli svoje stavove, bili ubedljivi sa svojim argumentima, ali bili smo i različitih stavova, što govori da valja ozbiljno razmisliti o svemu - rekao je Krkobabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

21.07.2020 15:58

Nije valjda da je ovaj lesinar Milan Krkobabic jos ziv?Kako izgleda je zivi les.