Drive.Go aplikacija na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama: Plati gorivo direktno iz automobila

Autor:

Vesti

17.07.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da istovremeno možete da dopunite rezervoar i obavite plaćanje goriva, a da ne izađete iz automobila! Sada to više nije samo zamisao, budući da je kompanija NIS lansirala mobilnu aplikaciju Drive.Go koja vam omogućava uštedu vašeg najvrednijeg resursa – vremena. Umesto odlaska na kasu, jednostavnom upotrebom ove aplikacije, u par koraka natočite gorivo i završite proces plaćanja.

Foto: NIS

Osim što je  inovativna i jednostavna za korišćenje, Drive.Go mobilna aplikacija se pokazala i kao idealno rešenje u trenutnoj situaciji, jer omogućava održavanje fizičke distance kao ključne mere prevencije u borbi protiv širenja epidemije korona virusa.

Foto: NIS

Kako bi obavio kupovinu goriva uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije, potrebno je da je potrošač instalira na svom telefonu putem Google Play i Apple Store-a i prilikom registracije unese bankarsku karticu kojom će obavljati plaćanje. Na benzinskoj stanici, pre točenja goriva, potrošač pokreće aplikaciju i skenira QR kod koji sa nalazi na točionom mestu, direktno iz automobila. Nakon točenja potrebne količine goriva, klikom na dugme Plati, proces kupovine i plaćanja je završen.

Foto: NIS

Korisnici kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ mogu registrovati svoju karticu u Drive.Go mobilnu aplikaciju, čime se prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama prikupljaju bonus poeni.

Foto: NIS

NIS posvećeno radi na tome da u narednom periodu Drive.Go aplikacija stigne u svaki grad u Srbiji, kako bi što više korisnika plaćanje moglo da obavi na ovaj način. Kompletan spisak više od 80 benzinskih stanica na kojima je korišćenje aplikacije moguće, kao i sve informacije o načinu korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije dostupno je na sajtovima www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go, ili pozivom kol centra kompanije na: 08 0000 8888.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading