"ZAKLAO BI MI DETE" - Užasna svakodnevica majke i ćerke, STAFORD je mogao da bude koban po devojčicu

Autor: Kurir, Republika

Vesti

16.07.2020

12:23 >> 12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Ivanović majka sedmogodišnje L.I. iz okoline Aranđelovca koju je juče teško povredio komšijin pas rase američki staford kaže da njeno dete ne bi preživelo da na vreme nisu reagovali.

RepublikaFoto: pixabay.com
Američki staford

- Lena je vozila bicikl putem gde i ostala deca prolaze i igraju se tu. Ne znam šta je iziritiralo komšijinog psa, ali je napao prvo bicikl, a onda i dete. Unakažena je - kaže za Kurir Marijana.

Ona je celu noć provela u Institutu za majku i dete, gde je sinoć na Plastičnoj hirurgiji operacija deteta trajala tri i po sata.

Za danas je zakazana i druga operacija deteta. Sreća u nesreći je, kažu roditelji, da je dete sa svojim timom operisao dr Radoje Simić, načelnik Odeljenja plastične hirurgije u Institutu za majku i dete. On važi za jednog od najboljih dečijih plastičnih hirurga u regionu.

- Jutros nam je dr Simić rekao da je Lena dobro, da je operacija dobro prošla. Samo da joj ne ostanu ožiljci, devojčica je to - kroz plač nam govori Marijana i prepričava sinoćnje nemile scene.

- Kada sam je videla koža joj je visila sa obraza, nos pocepan, uvo poluotkinuto. Ujeo ju je sa podlakticu i na nogama sam videla ujede. Zaklalo bi mi dete da ga žena čiji je pas nije odvojila. Strašno - priča Marijana.

U policiji su nam potvrdili da su pokrenuli istragu. Vlasnik psa američki staford G. M. iz sela kod Aranđelovca, sam je telefonom prijavio da je u tamošnju Opštu bolnicu dovezao komšijino dete koje je ujeo njegov pas. 

-Ne znam šta da vam kažem, ne krivim nekako ni njih. Samo je trebalo da ga vežu. Mi kupujemo mleko i sir od tih ljudi i uvek sam zvala kada sam slala decu da vežu psa. Nemam ja ništa od toga što će oni da odgovaraju. Meni je dete unakaženo. I to na ulici. Tu svaki dan ima komšijske dece. Samo u toj ulici živi njih sedmoro - ispričala je Marijana.

Milinković je sinoć dao izjavu u stanici policije u Aranđelovcu, a iz Policijske uprave Kragujevac pokrenuta je detaljna istraga slučaja, a pas je odveden na ispitivanje kod nadležnih veterinarskih inspekcija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Glas razuma

16.07.2020 12:45

Pod hitno uspavatii američku džukelu a vlasniku tražiti debelu oštetu!