TROPSKO LETO UZ LILLY&DOVE

Autor:

Vesti

13.07.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatni popusti na proizvode za negu tela u svim Lilly drogerijama TROPSKO LETO UZ LILLY&DOVE

Foto: Promo foto

Lilly Drogerie pripremile su posebno izneđenje za sve svoje verne potrošače popustima do čak 30 odsto na sve proizvode za negu tela, i to u periodu od 13. do 26. jula.  Kao poseban novitet izdvaja se novi Dove asortiman, sa tropskim mirisnim notama i pažljivo biranom recepturom za negu tela u letnjim danima.

Omiljeni Dove gelovi za tuširanje, losioni, pilinzi za telo, dezodoransi, kreme za ruke i proizvodi za negu kose ovaj put su inspirisani tradicionalnim korejskim, afričkim i ritualima Centralne Amerike, koji će produžiti leto i pružiti dodatnu svežinu. Obogaćena mirisnim notama kao što su ulje avokada i kamilice, godži bobice, kakao puter i hibiskus, nova Dove kolekcija obradovaće sve ljubitelje lepe i negovane kože.

Takođe, u pomenutom periodu sve posetioce Lilly drogerija očekuju i brojni drugi proizvodi za zaštitu i negu tela po sniženim cenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading