EVO GDE SU BILI ŠTEKOVI DEMONSTRANATA!

Autor:

Vesti

11.07.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija Srpskog telegrafa došla je do informacija gde su se nalazili pojedini štekovi, u kojima su demonstranti unapred sakrivali oruđa koja su im pomagala u suprotstavljanju pripadnicima MUP tokom prva dva dana protesta.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Štek broj 1

Izvori bliski MUP Srbije uputili su reportere Srpskog telegrafa na nekoliko mesta gde su bili sakriveni bokseri, baklje, praćke, kao i vatromet i kamenice. Jedno od mesta koje je poslužilo za skrivanje opasnih predmeta jeste i osmatračnica u Pionirskom parku.

Naša ekipa je obišla ove lokacije i zabeležila mesta koja su jednokratno poslužila ovoj svrsi, Tašmajdanski park nije bio toliko pogodna lokacija, ali se našao način da se oružje zamaskira i ostavi pred očima javnosti, tako da nikome ne bi ni palo na pamet da tu pogleda.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Štek broj 2
RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Štek broj 3

Da podsetimo, kao što je i pisao Srpski telegraf, za koordinaciju napada na policiju bili su zaduženi navijači. Oni imaju iskustva sa unošenjem pirotehnike i opasnih predmeta na stadione i da izbegnu pretres policije.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Štek broj 4

U prilog tome da su navijači bili logistička baza govori i fotografija zabeležena na demonstracijama na kojoj se vidi kako upravo jedan od navijača koji se kreće među masom ljudi koji protestuju drži toki-voki u ruci i koordinira napad na policijske službenike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading