Turistička agencija Wayout: Nažalost, turizam mora da sačeka! Vaše sledeće putovanje biće spremno na vreme!

Autor:

Vesti

10.07.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragi putnici, Pre svega, želimo da se zahvalimo svima Vama, putnicima agencije Wayout, na poverenju koje nam pružate već skoro 15 godina i prepuštate nam organizaciju svojih putovanja.

RepublikaFoto: Promo foto

Sva dosadašnja obaveštenja agencije Wayout su izražena kao stav našeg kolektiva.

Pre svega želimo da istaknemo da agencija Wayout u potpunosti poštuje zakone Republike Srbije i postupa po Uredbi o zamenskom putovanju koja je doneta od strane Vlade Republike Srbije.

Sredinom prošlog meseca smo napravili anketu u kojoj smo pitali putnike da li žele da putuju u 2020. godini, a rezultati su bili gotovo jednoglasni, obzirom na to da je oko 90% odgovora bilo da putnici ne žele da putuju ove godine, dok je 10% zainteresovano za putovanje u 2020. godini, ali uglavnom pod istim uslovima, koji su važili i pre pandemije.

Foto: Promo foto

Agenciji WAYOUT koja predstavlja turoperatora broj 1 po broju putnika za Egipat, Kipar i UAE u Republici Srbiji, sigurnost i zdravlje naših putnika je na prvom mestu i smatramo se odgovornim za svakog putnika ponaosob.

Apelujemo na putnike da se strpe sa svojim putovanjima, obzirom na to da situacija, kako u Srbiji, tako i u svetu i dalje nije stabilna. I dalje je zaista mnogo nepoznanica o procedurama putovanja, a takođe, nove odluke se donose i menjaju svakodnevno, tako da putovanja ne mogu biti sigurna i garantovana.

Mi razumemo da su naše kolege iz drugih agencija izašle sa svojim ponudama turističkih aranžmana, međutim, Wayout neće objaviti svoje ponude sve do trenutka dok ne budemo, uz pomoć svojih inostranih partnera, sigurni da će putovanje biti realizovano, bez bilo kakvih trzavica i stresovak. jer se agencija Wayout bavi odmorom putnika, dakle turizmom, a ne avanturizmom.

Foto: Promo foto

Na kraju, naša poruka svim našim putnicima jeste da menadžment agencije svakodnevno prati situaciju na svim destinacijama. Uveravamo sve putnike da će  njihova putovanja biti realizovana kada budemo sigurni i uvereni da će ona predstavljati odmor i uživanje, a ne rizik. U suprotnom, naši putnici će moći da računaju na svoj novac u skladu sa Uredbom i zakonima Republike Srbije. A do tada, postupaćemo u skladu sa Uredbom o zamenskom putovanju i čekati povoljan trenutak, o čemu smo obavestili i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Foto: Promo foto

Takođe, još jednom apelujemo na putnike koji još to nisu učinili, da preuzmu potvrdu o zamenskom putovanju na našem web sajtu www.wayout.rs . Mi smo se potrudili da maksimalno olakšamo proceduru time što se vaučer može vrlo lako preuzeti sa našeg sajta.

Wayout poslovnica je otvorena svakog radnog dana od 10h do 16h, a kontakt telefoni su +381 11 4144 284, 4144 285, 4144 286, 4144 294, 4144 295 i dostupni su u tom periodu. Takođe, putnici nas mogu kontaktirati i putem e-maila office@wayout.co.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading