Slavlje i u doba korone: Dnevne novine "Alo!" i "alo.rs" tri godine u vlasništvu kompanije "Alo Media System"

Autor: Republika

Vesti

06.07.2020

16:05 >> 16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaposleni kompanije "Alo Media Systema" danas su proslavili tri godine otkad je ova izdavačka kuća postala vlasnik dnevnog lista "Alo!" i sajta "alo.rs".

Foto: Ognjen Radošević

Zabava je bila usklađena sa trenutnom situacijom prouzrokovanom koronavirusom. Zaposleni su, poštujući sve propisane mere, prisustvovali sečenju torte i fotografisanju. Zbog toga će ovaj jubilej svakako biti upamćen kao drugačiji od svih prethodnih, a nadamo se i budućih. 

Dnevni list "Alo!" i sajt "alo.rs" postoje već 13 godina, a od pre tri godine su u vlasništvu izdavačke kuće "Alo Media System". Za to vreme, i novine i sajt zauzeli su respektabilnu poziciju na tržištu medija. Brend "Alo!" prepoznatljiv je kod čitalaca i trend njegovog rasta je sve brži. Zbog toga je "Alo Media System" među tri najjače izdavačke kuće u Srbiji, računajući i čitanost oba medija.

Kompanija, osim dnevnih novina "Alo!" i sajta "alo.rs", odskoro objavljuje i knjige. Tako su do sada s potpisom izdavačke kuće "Alo Media System" objavljeni romani "Durbin grofa Save Vladisavića" autora Velimira I. Ivanovića i roman "Elitna prostitutka" spisateljice Jasmine Ane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading