Zorana Mihajlović: Hvala građanima na ukazanom poverenju, nećemo ih izneveriti!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

06.07.2020

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović, povodom zvaničnih rezultata Republičke izborne komisije, zahvalila je svim građanima koji su na parlamentarnim izborima dali glas listi koju je predvodio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Zorana Mihajlović

- Osvajanjem ubedljivo najviše poslaničkih mandata, čak 188 poslanika će imati naša lista, građani su nam pored velikog poverenja ukazali i najveću odgovornost da nastavimo da vodimo zemlju. Nećemo izneveriti nijednog građanina Srbije koji je dao glas našoj listi - izjavila je Mihajlovićeva.

Ona je zahvalila i svim članovima Srpske napredne stranke i aktivistima koalicionih partnera koji su učestvovali u kampanji koja je dovela do još jedne ubedljive pobede na izborima.


- Čestitam Socijalističkoj partiji Srbije Ivice Dačića i Jedinstvenoj Srbiji Dragana Markovića, kao i izbornoj listi Aleksandra Šapića i strankama manjina koje su osvojile poslaničke mandate, i nadam da se ćemo u argumentovanim i demokratskim raspravama u parlamentu dolaziti do najboljih zakonskih rešenja u interesu građana Srbije - poručila je Mihajlović.

Republička izborna komisija (RIK) usvojila je juče Izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, a najviše glasova osvojila je izborna lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" - 1.953.998 glasova, odnosno 60,65 odsto od broja birača koji su glasali, tj. 188 mandata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading