(VIDEO) Kakav post?! ŽEŠĆA ISPALA VODITELJKE RTS: Ono što je rekla zasmejalo je mnoge, ali nekima je i zasmetalo!

Autor: Republika

Vesti

05.07.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pehovi voditelja su neizbežna stvar, pogotovo kada se radi o uživo programu. Tada je zaista teško da se izbegnu lapsusi, greške ili jednostavno nepredviđene situacije nad kojima novinar ne može da ima kontrolu. Nova ispala koja je zapalila mreže je greška voditelje Jutarnjeg programa RTS-a. Ona je, naime, pomenula jedan post koji dosad bar nije poznat Srpskoj pravoslavnoj crkvi, a ni njenim vernicima!

Voditeljka Bojana Marković je, govoreći o postu koji je u toku, rekla kako "Petrovaradinski post" nije toliko strog i zahtevan kao veliki Uskšnji post...

Sasvim je izvesno da je mislila na Petrovdanski post, ali je u brzini ili nedovoljnoj koncentraciji izgovorila sasvim novo ime koje će se možda svideti samo Novosađanima!

Zbog ove greške, ona je za kratko vreme postala zvezda društvenih mreža - pre svega Instagrama, a naravno duhoviti komentari nisu izostali. 

Neko je napisao da je ovo očekivana greška "pred Egzit", dok su joj drugi, nešto ozbiljniji poručili da poradi na koncentraciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading