Lekar izneo zabrinjavajuće tvrdnje o koroni: Posle prvog talasa dolazi drugi, a zatim treći, četvrti... Ovo neće nestati!

Autor: Kurir, Republika

Vesti

05.07.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodeći lekar iz Birmingema upozorio je da se zemlja može suočiti sa četiri talasa koronavirusa - i naglasio strašnu štetu za medicinsku profesiju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Šabi Ahmad, konsultant iz oblasti urologije rekao je da se plaši da će stanovništvo u Velikoj Britaniji "morati da nauči da živi sa virusom", a da vakcina još nije dostupna.

Vlada je saopštila da se prvi talas COVID-19 u Velikoj Britaniji bliži kraju - epidemija koja je koštala skoro 50.000 života.

Ali Ahmad koji radi u bolnici Sendvel, rekao je da veruje da bi novi talasi mogli uslediti tokom meseci i potencijalno godina koje su pred nama.

- Biće drugi talas, treći talas i četvrti. Ovo neće nestati - kaže on.

"Nadamo se samo da se ovo ne pretvori u ozbiljna stanja i uključuje prijem u bolnicu, prijem na intenzivnoj nezi kao što smo imali u martu".

- Virus će nastaviti da se kreće na različite načine i sredstva. Treba samo da naučimo da se zaštitimo - zaključuje Ahmad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading