Mihajlovićeva: Đilas totalno izgubio kompas, koliko je ozbiljan, najbolje govori njegova ideja posle izbora na kojima nije učestvovao

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

04.07.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da najnovije optužbe predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića nemaju nikakve veze sa politikom i da samo pokazuju koliko je ovaj političar izgubio kompas, saopšteno je iz njenog kabineta.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Zorana Mihajlović

Mihajlovićeva je povodom optužbi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "lično odgovoran za svakog čoveka koji se zarazio i preminuo u poslednjih mesec dana", rekla da je Srbija sprovela jedno od najobuhvatnijih testiranja građana u Evropi i da u čitavoj Evropi dolazi do ekspanzije virusa.

- Širenje virusa KOVID-19 nije nešto što se događa samo u Srbiji, već u celoj Evropi. Srbija ima sve potrebno znanje i resurse da sačuvamo zdravlje i živote naših građana, a koliko je ozbiljan Dragan Ðilas najbolje govori njegova ideja da posle izbora na kojima nije učestvovao, a na kojima je najveći broj građana dao podršku SNS, on traži nekakvu vanstranačku vladu - rekla je Mihajlovićeva.


- A građanima Srbije poručujem - budimo odgovorni i zdravi bili - dodala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
BozaB

04.07.2020 19:42

Djilas je odavno izgubio kompas, u svojim napadima i uvredama on nema granice.

sasa

04.07.2020 20:20

@BozaB - Djilas ne zna gde udara, puca po savovima a kako i ne bi kad nema podrsku gradjana

Suzana

04.07.2020 19:49

Djilas ne moze da oprosti, Vucicu ogromnu popularnost kod naroda.

Mala plava

04.07.2020 20:02

Đilas ne zna više na koja vrata da zakuca ali jedno je sigurno na vrata naroda vise nikad.