Miloš Vučević pokopao Đilasa: "Umesto u zdravstvo, ulagao si u svoje privatne biznise, ti si NULA, i ljudska i politička i moralna"

Autor:

Vesti

04.07.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Miloš Vučević je reagovao na brutalne Đilasove tvrdnje.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Uništio si ekonomiju Srbije, zatvarao fabrike, krao narodne pare, krio si se tokom vanrednog stanja, bežao si od korone i dinara nisi dao da pomogneš svom narodu, a posle si bežao i od izbora.

I šta sad hoćeš Dragane Đilas?

Ne dobija se poverenje građana lažima, klevetama i lažnim suzama. Lično si odgovoran za svaku osiromašenu porodicu, za svaki spakovani kofer, i svaku ukradenu mladost, dok je tvoja žuta lopovska banda harala Srbijom.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragan Đilas

Umesto da ulažete u zdravstvo ulagali ste u svoje privatne biznise. Umesto da otvarate fabrike, otvarali ste svoje luksuzne apartmane širom sveta.

Umesto da pomažete narodu, pomagali ste da vaši tajni računi budu sa kojom nulom više. I ti si nula, Dragane Đilas. I politička, i ljudska, i moralna. Čuvaj sebe, jer to ti je jedino i bitno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
BozaB

04.07.2020 18:26

Dragan Djilas obogatio se kraduci od gradjana a sada bi da drzi pridike onima koji se bore za te iste gradjane koje je godinama krao. Sramota.

Stefi

04.07.2020 19:05

Đilas plasiranjem laži pokušava da bude u centru pažnje.

Jelena

04.07.2020 20:19

Đilasova opsednutost Vučićem prelazi u bolest. On je čovek potpuno izgubio pojam o realnosti. Mrzi Vučića jer mu nije dozvolio da stavlja pare u svoj džep

Mara

04.07.2020 20:40

Uništio je ekonomiju Srbije, zatvarao fabrike, krao narodne pare, krio je tokom vanrednog stanja, bežao od korone i dinara nije dao da pomogne svom narodu.Sta sada hoce?