(VIDEO) NAPRAVITE SAMI MASKU BEZ ŠIVENJA: Ovo je genijalna fora - treba vam samo ČARAPA i minut vremena!

Autor: Republika

Vesti

04.07.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nošenje maski je obavezno, ko to ne bude poštovao moraće da plati kaznu. Maske mogu biti jednokratne ili za višenamensku upotrebu, a ukoliko vam se desi da ostanete bez maske, a morate neplanirano do grada - imamo brzo rešenje za vas! Nikada ne biste pogodili da maska može da se napravi od čarape!

Postoji trik kako da napravite zaštitnu masku za lice, za samo jedan minut i za to vam čak nije potrebno ni umeće sa iglom, što mnogi drugi tutorijali nude kao rešenje. Dakle, ovu masku možete da napravite i bez šivenja!

Sve što vam je potrebno je jedna pamučna čarapa i makaze!

Za pravljenje maske koristićete gornji deo čarape koji ćete odseći makazama.

RepublikaFoto: youtube.com/OH MY DIY !
Ovako to izgleda

Nakon toga potreban je samo jedan potez kojim ćete zaseći čarapu sa dve strane kako biste napravili rupice kojima će se maska pričvrstiti na lice. Rupice možete napraviti i bez sečenja čarape i tako ćete dobiti dvoslojnu masku.

Pogledajte detaljni proceduru u videu:

Ovo je, zapravo, maska koju možete koristiti više puta jer pamučne čarape mogu da se otkuvaju, a ono što je, takođe, dobro jeste što se čini da je maska prijatna za nošenje jer nema nekih krutih stega za uši.

Za one kojima je estetika i u vanrednoj situaciji važna - ovo takođe može biti dobro rešenje jer se možete odlučiti za čarapu zanimljivog dezena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading